Huisregels

Goed nieuws! We hebben besloten om BOA in principe door te laten gaan op zaterdag 11 september 2021. We zijn uiteraard wel afhankelijk van de overheidsmaatregelen. Volgens de huidige voorwaarden kunnen we de basisregels van het RIVM tijdens BOA loslaten. Dit houdt in dat er geen 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden (lees: er mag gemosht worden!) en er hoeven geen mondkapjes gedragen te worden. Als bezoeker moet je dan wel aan een van de volgende voorwaarden voldoen:

 1. Je bent volledig gevaccineerd (één Janssen vaccin of twee vaccinaties van een ander merk)
 2. Je hebt bewijs van herstel van Covid-19 doordat je in het afgelopen half jaar positief getest bent én één vaccinatie hebt gehad
 1. Je hebt je (GRATIS) laten testen bij een door de overheid aangewezen testlocatie. Deze test doe je 24 uur voorafgaand aan het event en vraag je aan via www.testenvoortoegang.org

Als je aan één van de drie bovenstaande stappen voldoet is het belangrijk om de CoronaCheck-app te downloaden in de App Store of Playstore. Hierin kun je jouw vaccinaties of negatieve test omzetten in een QR-code. Deze QR-code is persoonsgebonden en geeft jou toegang tot ons event. Kun je geen geldige QR-code tonen, dan word je de toegang tot het event ontzegd. Dit om de veiligheid van de bezoekers te kunnen garanderen.

Belangrijk: neem naast de QR-code in je CoronaCheck-app en je toegangsticket ook een geldig legitimatiebewijs mee.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van de Rijskoverheid of lees de veelgestelde vragen over de CoronaCheck-app op deze site.

Huisregels:

 1. Bezoekers van 13 jaar en ouder dienen een persoonsgebonden QR-code van de CoronaCheck-app te laten zien bij de ingang. Kun je geen geldige QR-code tonen, dan krijg je helaas geen toegang tot het festivalterrein. Dit om de veiligheid van de bezoekers te kunnen garanderen. Heb je geen smartphone? Dan is er een mogelijkheid om het bewijs te printen, zie hier.
 2. Bezoekers tot 12 jaar hebben gratis toegang tot het festival.
 3. BOA- en beveiligingsmedewerkers kunnen je de toegang ontzeggen en je aanspreken op ongewenst gedrag.
 4. Bezoekers die op de zwarte lijst van Baroeg staan, zijn ook op Baroeg Open Air niet welkom.
 5. In verband met de veiligheid van ons publiek kun je bij de toegang gefouilleerd worden. Vrouwen mogen vanzelfsprekend weigeren gefouilleerd te worden door een mannelijke medewerker. Alle tassen worden gecontroleerd.
 6. Het is niet toegestaan het festivalterrein te betreden met eigen drank, glas, blik, eten, selfie sticks, huisdieren, spuit- en deodorantbussen, lachgas, paraplu’s, wapens, pinnenbanden, drinkhoorns en kogelriemen. Deze items worden in beslag genomen.
 7. Voetbalshirts en/of voetbal gerelateerde goederen (petjes, sjaals) zijn niet toegestaan, zeker niet in groepsverband. Hetzelfde geldt voor politie-, security- of militaire uniformen en daarbij behorende rang en onderscheidingstekens en/of insigne en uitingen van motorclubs.
 8. Per bezoeker wordt maximaal 1 ongeopende plastic fles of kartonnen verpakking van maximaal 1,5 liter met uitsluitend water toegelaten. Mensen met kinderen of een streng dieet mogen een klein lunchpakket meenemen. Medicijnen worden alleen toegestaan in de originele verpakking.
 9. Handel in hard- en softdrugs en gebruik van harddrugs zijn ten strengste verboden. Gebruik van softdrugs is verboden voor bezoekers onder de 18 jaar.
 10. Beschonken bezoekers worden niet toegelaten tot het terrein.
 11. Jongeren onder de 16 jaar zijn welkom, indien begeleid door een volwassene.
 12. Het nuttigen van alcohol is niet toegestaan voor bezoekers jonger dan 18 jaar. Bezoekers onder de 25 jaar kunnen alleen alcohol nuttigen wanneer zij in het bezit zijn van een 18+ polsbandje. Dit polsbandje kunnen ze verkrijgen bij de ingang, na het tonen van een geldig legitimatiebewijs.
 13. Er wordt geen alcohol verstrekt aan personen die in kennelijke staat van dronkenschap verkeren.
 14. Festivalmedewerkers kunnen naar je ID-bewijs vragen indien zij dit nodig achten.
 15. Ouders, opvoeders, voogden of begeleiders zijn er verantwoordelijk voor dat kinderen gehoorbescherming dragen, maar de BOA-organisatie let hier ook op. Bij de infostand zijn speciale oorkleppen te koop.
 16. Respecteer onze en andermans eigendommen.
 17. Help de organisatie om het terrein schoon te houden. Deponeer je afval in de vuilnisbakken of lever bij het Beker Inleverpunt 1 meter bekers in voor 1 consumptiemunt.
 18. Uitingen van fascisme en racisme worden niet getolereerd.
 19. De organisatie is niet verantwoordelijk voor vermiste, verloren, zoekgeraakte en/of beschadigde eigendommen van bezoeker of immateriële schade.
 20. Het is verboden het festivalterrein met (alcoholhoudende) drank te verlaten.
 21. Om 22.00 uur sluit de ingang van het terrein, ook voor bezoekers die al eerder op het terrein aanwezig waren. De muntverkoop stopt om 22.30 uur en de bar sluit om 22.45 uur.
 22. Het maken van foto- en video-opnamen met niet-professionele camera’s is toegestaan. Onder professionele fotoapparatuur worden camera’s met een verwisselbare lens verstaan. Professionele fotografen dienen een accreditatie aan te vragen via [email protected]
 23. Het verspreiden van flyers, posters of ander promotiemateriaal is niet toegestaan. Neem voor promotiemogelijkheden op BOA contact op met [email protected]
 24. Munten van BOA 2021 zijn alleen geldig op BOA 2021. De munten worden niet teruggenomen en zijn dus niet inwisselbaar voor geld. Munten van poppodium Baroeg zijn niet geldig op BOA.
 25. Er zijn kluisjes beschikbaar voor bezoekers bij de ingang van het festivalterrein.
© Baroeg Rotterdam 2020 | Created by gwmp.nl