Huisregels:

 1. BOA- en beveiligingsmedewerkers kunnen je de toegang ontzeggen en je aanspreken op ongewenst gedrag.
 2. Bezoekers die op de zwarte lijst van Baroeg staan, zijn ook op Baroeg Open Air niet welkom.
 3. In verband met de veiligheid van ons publiek kun je bij de toegang gefouilleerd worden. Vrouwen mogen vanzelfsprekend weigeren gefouilleerd te worden door een mannelijke medewerker. Alle tassen worden gecontroleerd.
 4. Het is niet toegestaan het festivalterrein te betreden met eigen drank, glas, blik, eten, selfie sticks, huisdieren, spuit- en deodorantbussen, lachgas, paraplu’s, wapens, pinnenbanden, drinkhoorns en kogelriemen. Deze items worden in beslag genomen.
 5. Voetbalshirts en/of voetbal gerelateerde goederen (petjes, sjaals) zijn niet toegestaan, zeker niet in groepsverband. Hetzelfde geldt voor politie-, security- of militaire uniformen en daarbij behorende rang en onderscheidingstekens en/of insigne en uitingen van motorclubs.
 6. Per bezoeker wordt maximaal 1 ongeopende plastic fles of kartonnen verpakking van maximaal 1,5 liter met uitsluitend water toegelaten. Mensen met kinderen of een streng dieet mogen een klein lunchpakket meenemen. Medicijnen worden alleen toegestaan in de originele verpakking.
 7. Handel in hard- en softdrugs en gebruik van harddrugs zijn ten strengste verboden. Gebruik van softdrugs is verboden voor bezoekers onder de 18 jaar.
 8. Beschonken bezoekers worden niet toegelaten tot het terrein.
 9. Jongeren onder de 16 jaar zijn welkom, indien begeleid door een volwassene.
 10. Het nuttigen van alcohol is niet toegestaan voor bezoekers jonger dan 18 jaar. Bezoekers onder de 25 jaar kunnen alleen alcohol nuttigen wanneer zij in het bezit zijn van een 18+ polsbandje. Dit polsbandje kunnen ze verkrijgen bij de ingang, na het tonen van een geldig legitimatiebewijs.
 11. Er wordt geen alcohol verstrekt aan personen die in kennelijke staat van dronkenschap verkeren.
 12. Festivalmedewerkers kunnen naar je ID-bewijs vragen indien zij dit nodig achten.
 13. Ouders, opvoeders, voogden of begeleiders zijn er verantwoordelijk voor dat kinderen gehoorbescherming dragen, maar de BOA-organisatie let hier ook op. Bij de infostand is gehoorbescherming te koop voor bezoekers van alle leeftijden, ook speciale oorkappen voor kinderen.
 14. Respecteer onze en andermans eigendommen.
 15. Help de organisatie om het terrein schoon te houden. Deponeer je afval in de vuilnisbakken of lever bij het Beker Inleverpunt 1 meter bekers in voor 1 consumptiemunt.
 16. Uitingen van fascisme, racisme, homofobie of ander ongewenst gedrag worden niet getolereerd. BOA zegt “NEE” tegen ongewenst seksueel gedrag en ondersteunt de campagne benjeoke.nl.
 17. De organisatie is niet verantwoordelijk voor vermiste, verloren, zoekgeraakte en/of beschadigde eigendommen van bezoeker of immateriële schade. Vermiste kinderen worden opgevangen bij de info stand.
 18. Het is verboden het festivalterrein met (alcoholhoudende) drank te verlaten.
 19. Om 22.00 uur sluit de ingang van het terrein, ook voor bezoekers die al eerder op het terrein aanwezig waren. De muntverkoop stopt om 22.30 uur en de bar sluit om 22.45 uur.
 20. Het maken van foto- en video-opnamen met niet-professionele camera’s is toegestaan. Onder professionele fotoapparatuur worden camera’s met een verwisselbare lens verstaan. Professionele fotografen dienen een accreditatie aan te vragen via [email protected].
 21. Het verspreiden van flyers, posters of ander promotiemateriaal is niet toegestaan. Neem voor promotiemogelijkheden op BOA contact op met [email protected] 
 22. Munten van BOA 2022 zijn alleen geldig op BOA 2022. De munten worden niet teruggenomen en zijn dus niet inwisselbaar voor geld. Munten van poppodium Baroeg zijn niet geldig op BOA.
 23. Bezoekers wordt geadviseerd van de beschikbare kluisjes gebruik te maken bij de ingang van het festivalterrein.
© Baroeg Rotterdam 2023 | by gwmp.nl artwork by Gwenn Neuteboom
DutchEnglish