Over Baroeg Open Air

Baroeg Open Air is een jaarlijks festival dat wordt georganiseerd door poppodium Baroeg. Het festival kenmerkt zich door de brede, underground programmering en ontspannen sfeer. Op zaterdag 14 september 2024 vindt de veertiende editie van Baroeg Open Air plaats in het Zuiderpark bij Ahoy. Het festivalterrein  gaat om 12:00 open en 12:30 start de eerste band. Om 22:15 zijn de laatste bands afgelopen.

 

5 Stages, 2 tenten

Op de Main Stage in de eerste tent staan de grote namen in de harde of alternatieve gitaarmuziek, bijvoorbeeld punk, metal of rock. De tweede tent is de Electronic Stage. Daar is plaats voor underground elektronische muziek, zoals drum ’n bass, industrial of breakcore. Verder hebben we Puppi’s Playgroud met een verzameling van talentvolle bands. Vanaf 2022 is de Stoomstoot stage vast onderdeel van het festival. Dit mini-podium bij de Electronic Stage is een knus en intiem soundsystem, waar je onder meer drum ‘n bass, opzwepende jungle, stuiterende psytrance, donkere tekno en melodieuze electro kunt verwachten.

Accreditatie aanvraag pers/fotografen

Je kunt een accreditatie aanvraag indienen voor Baroeg Open Air via dit formulier. Je ontvangt een e-mail met meer informatie als de accreditatie is bevestigd. Als we de accreditatie niet kunnen honoreren, laten we dit ook weten. Aanmelden voor accreditatie kan tot 4 sept 2024. Aanvragen die erna binnenkomen kunnen helaas niet behandeld worden.

Aangepaste toiletten / aangepast podium

BOA heeft aangepaste toiletten (deze zijn te vinden bij de de EHBO) en een aangepast podium voor mensen met een rolstoel en mensen die slecht ter been zijn. Voor meer informatie kunt u mailen naar [email protected].
We hebben twee rolstoelpodia; bij de Main Stage en Electronic Stage. Ook hebben we verharde paden naar de podia met de miva podia.

Betaling

Op Baroeg Open Air kun je betalen met pin, creditcard en cash.

ANBI

Stichting Baroeg Open Air heeft een ANBI status.

Privacy verklaring:

Privacy verklaring Cookie Statement

 

© Baroeg Open Air 2024 | by gwmp.nl artwork by Gwenn Neuteboom