Over Baroeg Open Air

Baroeg Open Air is een jaarlijks festival dat wordt georganiseerd door poppodium Baroeg. Het festival kenmerkt zich door de brede, underground programmering en ontspannen sfeer. Op zaterdag 11 september 2021 vindt de dertiende editie van Baroeg Open Air plaats in het Zuiderpark bij Ahoy. Het festivalterrein  gaat om 12:00 open en 12:30 start de eerste band. Om 22:15 zijn de laatste bands afgelopen.

4 Stages, 2 tenten

Op de Main Stage in de eerste tent staan de grote namen in de harde of alternatieve gitaarmuziek, bijvoorbeeld punk, metal of rock. In de tweede tent biedt de Talent Stage ’s middags plaats aan drie jonge en talentvolle bands.  Na deze drie bands op de Talent Stage wordt het podium omgebouwd naar de Electronic Stage. Daar is plaats voor underground elektronische muziek zoals drum ’n bass, industrial of breakcore.

ANBI

Stichting Baroeg Open Air heeft een ANBI status.

Privacy verklaring:

Privacy verklaring Cookie Statement

FAQ: Update m.b.t. Coronavirus

Wat zijn de symptomen van coronavirus (COVID-19)? Waar  moeten we op letten?
Hiervoor verwijzen we je naar de website van het RIVM. In de sectie ‘Vragen over je gezondheid’ deelt het RIVM meer informatie: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden

Ik heb een ticket voor een Baroeg  Open Air. Gaat het festival nog door?
Ja, mocht dit wijzigen, dan stellen we bezoekers op de hoogte via onze website en social media kanalen en kaartkopers ontvangen een e-mail met het laatste nieuws. Momenteel is er geen enkele reden om het festival af te lassen m.b.t. het coronavirus.

Wat kan ik doen tijdens mijn bezoek in Baroeg Open Air om verspreiding van het coronavirus te voorkomen?
Dat is te lezen op de site van het RIVM. De belangrijkste maatregelen die je kan nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
© Baroeg Rotterdam 2020 | Created by gwmp.nl