Route Baroeg Open Air

Het festival Baroeg Open Air vindt plaats in het Zuiderpark te Rotterdam-Zuid. Het park is gelegen naast Ahoy aan de Zuiderparkweg, te Rotterdam. Hier is ook de hoofdingang van het festival te vinden.

METRO
De festivallocatie is op loopafstand van bus- en metrostation Zuidplein, waar de metro (D & E), 9 RET buslijnen en ruim 30 buslijnen van het streekvervoer aankomen. Vanaf het station is Ahoy te zien. Als je loopt richting Ahoy, dan is het festivalterrein vanzelf te zien. Kijk voor meer informatie over de actuele dienstregelingen, geldige vervoerbewijzen en verkoopadressen op https://www.ret.nl/.
U kunt reizen met alle reguliere vervoerbewijzen, die in de voorverkoop verkrijgbaar zijn en op de dag zelf in de bus en op de metrostations.

FIETS
Volg via de Maastunnel, Erasmusbrug of Willemsbrug de borden met ‘Ahoy’ erop. Het festival vindt achter Ahoy plaats.
We hebben dit jaar een gratis fietsenstalling, deze vind je direct naast het festivalterrein.
Voor de twijfelaars vanaf de Noordzijde: Vanuit Rotterdam centrum fiets je binnen 20 minuten naar het Zuiderpark. Met het ov en de auto doe je er gemiddeld 30 minuten over en lopend meer dan een uur. Dus…????

AUTO
Wij raden iedereen aan om met het OV of de fiets te komen. Kom je toch per auto, volg dan de borden met ‘Rotterdam’ erop. Op de A15 (ring Rotterdam-Zuid) staat de afslag ‘Ahoy’ aangegeven. Volg borden naar Ahoy.

PARKEREN
Parkeren kan op het parkeerterrein van Rotterdam Ahoy. Andere optie: Parkeergarage Zuidplein. Tip: Als je op de P+R van Slinge parkeert (LET OP: niet op loopafstand van het Zuiderpark. Neem dan de metro van 'Slinge' naar 'Zuidplein') en je checkt in en uit (heen en terug) bij de RET parkeer je gratis. Meer informatie over parkeren in Rotterdam vind je op de site van de Gemeente Rotterdam.

© Baroeg Open Air 2024 | by gwmp.nl artwork by Gwenn Neuteboom