Eten Drinken

Op Baroeg Open Air is er genoeg gelegenheid om te eten en te drinken. De medewerkers van Baroeg Open Air  bemannen de bar in de horecatent en second stage. Naast het Jupiler bier op de tap schenken wij ook diverse andere dranken. Er is dus voor iedereen wat te eten of drinken op deze gezellige zomerdag! Er wordt ook rekening gehouden met vegetariërs en veganisten. Eten en drinken wordt betaald met muntjes. Let op: Er zijn strikte regels wat betreft het meenemen van eigen eten/drinken op het festivalterrein. Bekijk deze in de huisregels. De security zal hier actief op controleren.

Festivalmarkt

Baroeg Open Air is natuurlijk niet compleet zonder een genre-specifieke festivalmarkt! Wil jij daar ook staan met een stand? Vul dan dit formulier in.

Deze standhouders zijn te zien op Baroeg Open Air 2023: Aardschok, Binkie Mystic, Crownest On The Attic, Dino Jewellery, Kawaii, Milky Bear, Goddess.nl, Hot Rock Chili, Metal Bijbel, No Guts No Glory, Queen Of Rings, The Ritual Prod, Rock Bizz, SKVR en Rock Central.

 

© Baroeg Open Air 2024 | by gwmp.nl artwork by Gwenn Neuteboom